Fast track kurs for deg som er sertifisert og jobber med hårforlengning fra før.

Dette kurset vil gi deg en innføring i hva Beauty Works er, hvordan ta en konsultasjon med kunden og hva som er viktig å tenke på. Josefin Rosén gir deg en god demonstrasjon av hvordan å sette på og ta av keratin. Du vil få en oversikt over hva slags materiell som er tilgjengelig og muligheten til å laste dette ned.Drømmen om langt hår blir virkelighet

Beauty Works extensions er designet for profesjonelle frisører. Med over 10 års erfaring på extensions av høyeste kvalitet, byr Beauty Works på et bredt sortiment av de raskeste, mest effektive og mest skånsomme extensionsmetodene.

Nå er endelig Beauty Works Luxury hair Extensions kommet til Norge. Vi er glade for å kunne tilby dette pris vinnende Extensions håret til deg og kundene dine som er foretrukket globalt av stylister for sin høye kvalitet.


Har du noen gang vurdert å jobbe med Extensions?

Enten man ønsker å ha Extensions eller skal jobbe med Extensions profesjonelt på kundene dine, vil du ha høy kvalitet på håret for best og langvarig resultat. Beauty works Extensions er skånsomt for håret ditt og vil ikke skade ditt eget hår og består av 100% naturlig remy hår. Og er nøye utvalgt for å tilfredsstille BeautyWorks strenge kvalitets krav for at du som kunde skal bli fornøyd med håret ditt. Remy hår betyr at alt håret ligger riktig retning med skjelaget, som gjør at det føles mer naturlig, lettere å style og floker seg mindre.

Mulighetene er mange.

Forlengelse
Ønsker du Extensions for lengde? Vi fører lengdene 35cm, 40cm, 45cm, 50cm, 55cm, 60cm og utrolige 70cm. Så her er det mulighet for å dekke alle dine kunders ønsker og vi har et bredt utvalg av nyanser fra blondt til mørkt og alt imellom, husk at du kan blande 2 nyanser for et unikt fargedesign.

Les mer om Beauty Works her https://www.tendenz.net/post/18283265/harforlengning

Kurset varer 20 min.

Kursets innhold

  • 01

    Beauty Works Fast Track Keratin

    • Fast Track Keratin