Personvernerklæring

Vi er opptatt av våre kunders personvern, og behandler alle dine personopplysninger i henhold til gjeldende lovgivning.

Ansvarlig for behandling av personopplysninger:

Tendenz Hårpleie AS
Holtegata 26, 0355 OSLO
Org.nr.: 948341662

Telefon: 22 92 50 00 Epost:  kundeservice@tendenz.net

Behandling av personopplysninger
Personopplysninger er opplysninger som kan kobles til deg som enkeltperson. Det kan være navn, bilde, telefonnummer, epostadresse eller lignende. Du har selv rett til å bestemme over denne informasjonen.

Vi behandler disse personopplysningene primært for å sende deg kursene du har bestilt, informasjon om kampanjer, kurs og nyheter. Det behandles i tillegg personopplysninger du selv oppgir i forbindelse med forespørseler pr. epost og telefon.

Når du blir kunde hos oss behandles de opplysninger du oppgir, som kontaktinformasjon. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne behandle din bestilling og din kundeprofil. Ved å ha en kundekonto har du til enhver tid oversikt over dine kjøp og personopplysninger. Vi beholder kun de personopplysningene nødvendig for å beholde ditt kundeforhold til oss.

Ved reklamasjon, retur eller bytte av varer lagres informasjon om denne aktiviteten på tilhørende ordre.

For å kunne videreutvikle Tendenz academy, og til enhver tid tilby nye og bedre løsninger og tjenester, innhenter vi statistikk om trafikk, kjøp og atferdsmønster. Dette gjøres ved hjelp av tredjepartstjenester spesifisert nedenfor. Så langt det er mulig benyttes anonymisert data.

Utlevering av personopplysninger

Tendenz Hårpleie selger eller videreformidler ikke personopplysninger til tredjepart uten ditt samtykke, så fremt det ikke er nødvendig for å behandle din ordre og sende ut varer.

De som mottar personopplysninger av oss for å behandle din bestilling er Bring/Posten. Disse opplysningene er begrenset til det som er nødvendig for å levere din bestilling, som navn, adresse, epostadresse og telefonnummer.

Servicepartnere som må behandle personopplysninger for å behandle bestillinger:

  • thinkific (Systemet kurssiden er bastert på)
  • – Google Analytics (Analyse av webtrafikk. Anonymisert data samles inn for å bedre forstå brukeradferd og utvikle og forbedre nettbutikken.) Les Googles personvernerklæring her >

Andre partnere/tjenester som behandler personopplysninger ved behov:

Oppbevaring og sletting av personopplysninger
Personopplysninger vi har mottatt av deg vil kun oppbevares så lenge det er behov for det. Opplysninger knyttet til kundeforhold, ordre- og kjøpshistorikk oppbevares for å oppfylle vår plikt til å ha regnskapsdokumentasjon, samt for å ivareta dine garanti- og reklamasjonsrettigheter.

Dine rettigheter ved behandling av personopplysninger
Du har blant annet følgende rettigheter knyttet til behandling av personopplysninger på academy.tendenz.net

  • Rett til informasjon om hvilke personopplysninger vi behandler og deg og innsyn i disse. Du kan til en hver tid be om å få innsyn i disse opplysningene.
  • Rett til å kreve retting eller sletting av dine personopplysninger. Vi kan ikke slette dine opplysninger dersom vi er forpliktet til å oppbevare opplysningene etter lovgivning.