Bedre, sterkere og mer pleiende enn noensinne!

Nye Joico startet med Defy Damage. Aldri før har vi solgt så mange produkter eller opplevd så stor etterspørsel etter en lansering! Suksessen fortsatte og vi har lansert serie for serie, som har blitt like godt mottatt.

Nr. 1 på skadet hår

Joico er for mange mest kjent som "the healthy hair company". En av årsakene til det er K-PAK Reconstructor, vår stolthet og prisbelønte storfavoritt for millioner av frisører gjennom en årrekke.
K-PAK Reconstructor protein hårkur


Hemmeligheten 

Joico var det første selskapet som innså viktigheten av å ta i bruk menneskelig keratin protein og alle hårets aminosyrer, i sin patenterte teknologi. Det finnes simpelthen ikke noen bedre måte å reparere et skadet hår på enn hårets egne byggesteiner. Det er utallige priser et bevis på!


Hva er nytt?

Alle våre nye produkter er utviklet med den nyeste Joico SmartRelease™ liposom teknologien, som sikrer at pleiestoffene blir transportert enda bedre inn håret enn tidligere. Håret gjenoppbygges fra innerst til ytterst og gir umiddelbare resultat og et et sunt glansfullt hår.

Alle Joico produkter gir deg

  • Umiddelbart sterkere, sunnere hår – allerede etter første gangs bruk.

  • Langvarige gjenoppbyggende egenskaper.

  • Skinnende glans og et sunt hår.

Festen fortsetter.

2021 vi være stylingens år! Vi har allerede lansert mange spennende styling nyheter og denne våren vil vi relansere favoritter og lansere spennende nykommere.
Nye produkter fra Joico 2020

Our Eco-mmitment

Joico er stolt av å være en EPA Green Power Partner. Vi vet at det må en endring til for å bevare miljøet og jordkloden vår best mulig. Vi må alle ta ansvar for våre handlinger og det må skje en forandring hos oss alle. Joico bestreber å være en bedrift som gjør noe godt for vårt samfunn, for våre kunder og for jordkloden vår.

I denne forbindelse sikter vi mot å redusere karbonavtrykket fra driften vår med 75% innen 2030. For å oppnå dette, forplikter vi oss til å kontinuerlig forbedre energieffektiviteten ved å benytte 100% av elektrisk forbruk levert fra fornybare energiressurser. 

Joico er i forkant av miljøvennlige materialer. Våre flasker er produsert av opptil 25% gjenbruk - og resirkulert plast. Kartongene er laget av 100% resirkulert papp og vi minsker forsøpling ved å skrive informasjon rett på innsiden av kartongene våre. Joico tester ikke på dyr og vi forplikter seg til å finne nye måter å ta vare på vår vakre, dyrebare verden... ikke bare i dag, men også for de kommende generasjoner.