Dette er en morsom og raskt teknikk å gjøre i salongen og vi er sikre på at kundene dine vil like frisyren.

Vi ser en trend nå med at bobbene blir litt lengre og gardin luggene er etterspurt som aldri før. Stian Holter viser dere en av hans teknikker på hvordan klippe en lang bob som ikke gir et for bredt utrykk. Stian benytter seg av KMS sin klippe teori som er et 4 step system med fokus på. Inndelingnslinjer, distribusjon, vinkling fra hud og klipp i forhold til delelinjen. Dette er en morsom og raskt teknikk å gjøre i salongen og vi er sikre på at kundene dine vil like frisyren.

Frisyren inneholder disconnetions og gir et  soft og feminint utrykk og kan klippes både kortere og lengere, teknikken passer de fleste hårtyper og teksturer. Du kan også laste ned step by step materiale så du enkelt kan gå tilbake å huske alle step’ene. Klippen må selvfølgelig tilpasses og personlig gjøres til kunden den klippes på. Dette er en trygg og salongvennlig frisyre som kundene dine vil elske.


Kurset varer i 23 min.

Kursholder: Stian Holter

Education Manager for KMS i Norge. Han har lang erfaring fra både salongdrift og opplæring. Stian er kjent for sin sprudlende og jordnære personlighet som får alle kursdeltakere til å føle seg inkludert. I kombinasjon med hans engasjement for faget gjør dette at han fort får en plass i hjertet hos de fleste han møter.

Stian Holter

Education Manager for KMS

Kundeomtaler

Sarah Jellestad

5 stjernerangering

“Veldig godt forklart og gode inndelinger. ”

“Veldig godt forklart og gode inndelinger. ”

Les mindre

Turid Kvamme

5 stjernerangering

“👍”

“👍”

Les mindre

Kursets innhold

  • 01

    Klippekurs

    • Soft lang bob med west coast lugg