Kort og feminin Pixie kundene dine vil elske!

Pixie klipp er i trendbilde igjen. Du blir nøye guidet gjennom klippen step by step med påfølgende styling. Dette er en kort og feminin frisyre du kan gjøre på kundene dine.

Stian Holter viser oss hvordan man kan klippe en kort og allikevel feminin frisyre. Denne klippen har disconnections på sidene i front og gir lengde og mykhet i hårfeste. Frisyren kan selvfølgelig klippes kortere enn det som gjøres i videoen på et dukkehode. Stian benytter seg av KMS sin klippe teori som er et 4 step system med fokus på: Indelingnslinjer, distribusjon, vinkling fra hud og klipp i forhold til delelinjen. 

Frisyren passer like godt til ung som gammel med at du tilpasser fronten, kort eller lang. Du kan også laste ned step by step materiale og her er frisyren klippet på vår modell Sonje i en kort og typete variant. Du blir nøye guidet gjennom klippen step by step med påfølgende styling. Klippen må selvfølgelig tilpasses og personliggjøres til kunden den klippes på. Bruk gjerne kurset som en workshop med et dukkehode i salongen.

Kurset varer i 39 min.

Stian Holter

Kursholder KMS:

Stian er Education Manager for KMS i Norge. Han har lang erfaring fra både salongdrift og opplæring. Stian er kjent for sin sprudlende og jordnære personlighet som får alle kursdeltakere til å føle seg inkludert. I kombinasjon med hans engasjement for faget gjør dette at han fort får en plass i hjertet hos de fleste han møter.
Kursholder Stian Holter

Kursets innhold

  • 01

    Trend Klipp

    • Kort Hår - Sonje