Dette er en frisyre som gir et spennende spill i håret og tar vare på de fleste ønsker en langthårs kunde har.

Har du mange langthårs kunder i salongen og trenger litt inspirasjon? Denne teknikken passer best fra skulder til albue lengde og vil knytte disse kundene nærmere deg.

Dette er en frisyre som gir et spennende spill i håret og tar vare på de fleste ønsker en langthårs kunde har. Spør kundene dine fortsatt etter den populære gardin luggen? Da får du en trygg teknikk på det som du kan bruke på langthårs kundene dine. Stian Holter benytter seg av KMS sin klippe teori som er et 4 step system med fokus på. Inndelingnslinjer, distribusjon, vinkling fra hud og klipp i forhold til delelinjen. Dette er en raskt teknikk å gjøre i salongen og gir deg derfor mer tid til styling og produkt anbefalinger. Kundene dine vil elske klippen og styling mulighetene den gir. Frisyren kan også styles i hestehale med de lange lengdene i fronten.

Frisyren inneholder disconnetions og gir et soft og feminint utrykk og kan klippes både kortere og lengere, teknikken passer de fleste hårtyper og teksturer. Du kan også laste ned step by step materiale så du enkelt kan gå tilbake å huske alle step’ene. Klippen må selvfølgelig tilpasses og personlig gjøres til kunden den klippes på. Dette er en trygg og salongvennlig frisyre som kundene dine vil elske.

Kurset varer i 35 min.

Stian Holter

Kursholder KMS:

Stian er Education Manager for KMS i Norge. Han har lang erfaring fra både salongdrift og opplæring. Stian er kjent for sin sprudlende og jordnære personlighet som får alle kursdeltakere til å føle seg inkludert. I kombinasjon med hans engasjement for faget gjør dette at han fort får en plass i hjertet hos de fleste han møter.
Kursholder Stian Holter

Kursets innhold

  • 01

    Trend Klipp

    • Langt hår - Eira