Med systemet til Blomdahl kan du tilby dine kunder det beste innenfor hulltagning; et sikkert system med unike produkter og god kvalitet.

Med systemet til Blomdahl kan du tilby dine kunder det beste innenfor hulltagning; et sikkert system med unike produkter og god kvalitet. Det er et perfekt komplement til salongens behandlinger og en god måte å øke salongens omsetning på.

For å sikre en trygg og hygienisk behandling for dine kunder og deg, er det pålagt å ha sertifisering i hulltagning fra Blomdahl.

Nå er kurset fra Blomdahl delt i to deler, et digitalt og et praktisk kurs. Det digitale kurset er et teoretisk kurs som gjennomføres individuelt og før det praktiske kurset.

1. Meld deg på kurs og motta link til det digitale kurset

2. Det digitale kurset avsluttes med en teoretisk prøve. Anbefaler at du gjennomfører kurset dagen før det praktiske kurset.

3. Ta det praktiske kurset og bli sertifisert med diplom

DIGITALT KURS: Teoretisk kurs med avsluttende prøve.

PRAKTISK KURS: Vi går igjennom den praktiske teknikken for å sikre at du føler deg trygg når du skal utføre behandlingen i salongen. For å bli sertifisert i hulltagning fra Blomdahl må du gjennomføre en praktisk prøve ved å ta et hull i øret. Derfor er det viktig å stille som modell selv, eller innhente en modell som kan stille opp på kursdagen.Gratis kurs

Ved kjøp av startpakke til kr 6000,- eks. mva. trekkes kursavgiften fra totalprisen. Startpakken inneholder et starterkit med nødvendig utstyr for å ta hull og ca. 6 esker med innskytningsøredobber. Pakken skreddersys sammen med kursholder.Tid
Digitalt kurs øre 1 h 20 min
Digitalt kurs nese 20 min
Praktisk kurs øre/nese 09.45-15.00


Pris 1500,-

Dette kurset er tilgjengelig i

25. jan Oslo, Tendenz Studio
Påmelding

08. feb

Tromsø, Quality Hotel Saga Påmelding

01. mars

Oslo, Tendenz Studio

Påmelding

22. mars

Brumunddal, Wood Hotel

Påmelding
26. april Oslo, Tendenz Studio
Påmelding
12. juni Oslo, Tendenz Studio
Påmelding

Meld deg på her!

Dette er et lokalt kurs