WE KNOW THERE ARE MORE IMPORTANT THINGS IN THE WORLD THAN STYLE...

...but style still matters.

KMS revolusjonerte markedet for over 40 år siden med å kombinere det beste fra to verdener; teknologi og naturen. De naturlige ingredienser er fortsatt med oss, og i dag er de fleste produktene våre veganske og parabenfrie. KMS skal være ditt grønne valg uten at det går på kompromiss med produktenes ytelse. I tillegg er alle våre produkter dermatologisk godkjent for å ta vare på deg og huden din. 

Med individuell styling i fokus har vi gruppert produktene i Start – Style – Finish slik at du som frisør kan jobbe kreativt og enkelt veilede kundene dine. 

Produktene er basert på vår TRIfinity Technology, utviklet for å komplimentere START.STYLE. FINISH. i hver frisyre du lager. De er multikompatible og fungerer best når de brukes sammen i 3-trinnssystem der hvert trinn påvirker sluttresultatet.


KMS produkter

Kurs og opplæring skal være inspirerende, lærerikt og gøy.

KMS ønsker å tilby kurs enten du er ny i faget elle trenger litt oppfriskning på et tema. Søker du temaer som klipp, styling eller produktopplæring er du kommet til riktig sted.   Vi tilbyr alt innenfor klipp, fra grunnleggende teori og grunnformer til trend klippekurs hvor man går litt mer utenfor boksen med effektive klippeteknikker og personliggjøring. 

Styling er et stort felt innenfor faget vårt enten det er kort eller langt hår og produktene hjelper oss til å forme det så vi oppnår ønsket resultat. Alle våre konsulenter er faglig sterke med god kunnskap til produktene våres. 

 Vi er alle forskjellige og tiltar oss ny kunnskap på forskjellige måter. Hos oss kan du selv velge den måten du liker å lære på.

Du kan delta på våre kurs LIVE eller ONLINE. På LIVE kursene er du selv tilstede enten det er Look and Learn eller en Workshop. Passer det ikke å reise eller komme på kurs vil det alltid være kurs tilgjengelig til deg ONLINE, på nettet. 

Vi håper vi får lov å inspirere deg på den måten du velger selv.